Munkaerő Megtartó Program


Humán Pénzügyi Megoldások a Munkáltató Támogatásával!

Azoknak a munkáltatóknak kínálunk egyedi megoldásokat, akik jól bánnak a dolgozóikkal, és megbecsülésüket magas minőségű szolgáltatásokkal is kifejezésre kívánják juttatni. Ebben a szegmensben nem találtunk más piaci szereplőket, akik a dolgozók munkavégzésének helyszínével és időbeosztásával összhangban, több területet összefogva nyújtanak átfogó pénzügyi szolgáltatást. 12 éves szakmai tapasztalatunk alapján a magyar piacon egyedülálló módon, egy kézből kínáljuk azokat az innovatív szolgáltatásokat, melyek a vállalati stratégiai célokhoz illeszthetően egyaránt használhatók motivációra, jutalmazásra, munkáltatói márkázásra, munkaerő-megtartásra és munkavállalói hűségprogramok kialakítására.

Megtakarítás-Gondozási Program a Dolgozóknak

A globális gazdasági helyzet ingadozása, jelentősen felértékeli a megtakarítások fontosságát. Ilyen esetben elsősorban nem olyan tanácsadókra van szükség, akik a privát befektetések vonatkozásában új szerződések megkötésére helyezik a hangsúlyt, hanem olyan tapasztalt pénzügyi szakértőkre, akik a meglévő állományok felügyeletével és gondozásával segítenek az Ön munkavállalóinak, hogy a befektetéseik stabil alapot jelentsenek, recesszió idején is. A pénz fontos szerepet játszik az életünkben, ezért érdemes tisztában lenni az alapvető pénzügyi ismeretekkel. Sajnos általános jelenség, hogy a dolgozók a havi bérüket szinte teljes egészében azonnal elköltik valamilyen szolgáltatásra vagy termékekre, és majdnem üres pénztárcával várják a következő fizetést.

*Adózási Tájékoztató*

Kérje most személyes tanácsadó kollégánk segítségét most!


A Humán Pénzügyi Megoldások segítenek abban, hogyA program lejártakor elérhető, nagyobb összegű, egyszeri vagy ütemezett kifizetések sokkal nagyobb motivációt és elégedettséget jelentenek a munkavállalóknak, mint a megemelt havi bér, amely sok esetben nem éri el a dolgozó ingerküszöbét, és már rövid idő eltelte után sem ösztönző. A munkáltatóknak olyan tervezhető, közép- és hosszútávú ösztönző- és premizálási rendszert kínálunk, mely kedvező adózási lehetőség mellett támogatja a munkaerő-megtartást, ugyanakkor a pénzeszközök feletti rendelkezés a hűségidő lejártáig mindvégig a munkáltató ellenőrzése alatt marad. Mert figyelembe veszi a munkavállalók igényeit: olyan jövedelmi viszonyokra törekszenek, melyek biztosítják egzisztenciális terveik megvalósulását. Ezért a hosszabb távú premizálás és a hűségszámlán évről évre növekvő pénzmennyiség kiszámítható életminőséget és folyamatos motivációt jelent számukra. Felgyorsult világunkban a béremelés hatása csupán néhány hónapig tart; a programnak köszönhetően a munkáltatóknak nem kell a bérspirált a végtelenségig finanszírozniuk.

A Program előnyei


Az adminisztrációt mi végezzük el Önök helyett,
A tőkegyűjtési időszakban nem jár adófizetési kötelezettséggel,
A program könnyen beilleszthető a vállalat könyvelési rendszerébe,
Speciális csoportok létrehozása és egyéb korlátozások nélkül bárkinek adható,
A kedvezményezettek bármikor megváltoztathatók, és a program adott esetben visszavehető,

A program összehangolja a munkáltató és munkavállaló érdekeit,
A kifizetett bónuszpénz szabadon, korlátozás nélkül felhasználható,
A program jelentősen csökkenti a kedvezményezettek sztrájkhajlandóságát,
Egy nagyobb összegű kifizetést tapasztalataink szerint jobban értékelnek a munkavállalók,
A munkavállaló csak a meghatározott hűségidő lejárta után kaphatja meg a felhalmozott tőkét,

Munkaerő Megtartó Pénzügyi Programok Cégvezetőknek


A Trilógiában is elhangzik, Tiszta Szívvel Ajánlom a Munkaerő Megtartó Pénzügyi Program Munkatársait és Szolgáltatásaikat! Szentgróti Attila

Copyright © 2020