Exit Stratégia


Exit stratégiák néhány mondatban, a teljesség igénye nélkül


Amikor a nyugalom már fontosabb a mindennapi küzdelemnél… Minden cégvezető, tulajdonos életében eljön a nap, amikor csökkenti a vállalkozásában eltöltött idő mennyiségét és intenzitását, és nagyobb arányban a nyugalom és a családja felé fordul a figyelme. A munkával eltöltött évek száma, a sok energia, a kreativitás, szemet gyönyörködtető értékeket teremtett mind a felhasználóknak és, fogyasztóknak, mind a munkatársainak - és természetesen Önnek is.

Az elszakadás sokszor nehéz és olykor fájdalmas is, hiszen a vállalkozás vagy cég rengeteg szálon kapcsolódott az Ön életéhez. A következő generáció nem biztos, hogy értékeli vagy folytatja az alkotást, és ez sokszor csalódást okoz. A pénz nem minden, de ha meg kell válnia az addigi bevételi forrástól és még az sem tölti el elégedettséggel, hogy valaki ugyanolyan szívvel folytatja, amit Ön elkezdett, akkor a megfelelő bevételi forrás hiánya nehezíti a nyugodtabb éveket. Nem gondoljuk, hogy mindezt nélkülünk nem tudná megoldani.

Ha azonban átfogó megoldásra van szüksége, akkor egy professzionális, biztonságos pénzügyi programmal várjuk jelentkezését. Személyesen és online is állunk a rendelkezésére. Jó egészséget és sikeres, boldog éveket kívánunk! A vállalata életében eljöhet az az idő, amikor Ön úgy dönt, hogy tulajdonosként vagy befektetőként visszavonul az üzleti tevékenységből. Megtervezett kiszállási stratégiája mellé kínálunk olyan megtakarítási megoldást, melynek segítségével hatékonyabban megvalósíthatja személyes céljait.

*Adózási Tájékoztató*


Kérje most személyes tanácsadó kollégánk segítségét most!


A Program előnyei


A tőkegyűjtési időszakban nem jár adófizetési kötelezettséggel, így a bruttó pénzt lehet kamatos kamattal növelni, mivel a cégben marad a felhasználásig (amikor kilép a cégből vagy amikor szüksége van rá), 
Estleges halál esetén, a tetszőlegesen megnevezett magánszemély adómentesen kapja meg a számlán lévő összeget, 
Bármekkora összeggel és tetszőleges gyakorisággal építheti fel kívánt, kiszállási vagyonát,
A számlán gyűjtött összeg nem inkasszálható, még adótartozás esetében sem.

Munkaerő Megtartó Pénzügyi Programok Cégvezetőknek


A Trilógiában is elhangzik, Tiszta Szívvel Ajánlom a Munkaerő Megtartó Pénzügyi Program Munkatársait és Szolgáltatásaikat! Szentgróti Attila

Copyright © 2020